Onsdag 8 juli 2020

Lokaltidningen

Många par på balen i Vilhelmina

Årets studentbal i Vilhelmina bjöd både på regn och solsken. Det var drygt 50 par som skred fram på den röda mattan vid Hotell Wilhelmina i lördags inför en stor publik.

Vilhelmina · Published maj 27, 2019 at 15:15

Inne på hotellet pågår förberedelserna för fullt. Kvällens värdpar är Carolina Lidström, lärare i musik och svenska på Malgomajskolan och Håkan Persson, lärare i samhällskunskap och sociologi vid samma skola.

– Vi ska presentera paren och hälsa dem välkomna och se till att allting flyter på bra under hela kvällen, berättar Carolina Lidström.

Ett par timmar innan balen samlades paren vid Tjärnvallens aktivitetsområde för lite uppvärmning. Alla fina ekipage som skulle köra paren till hotellet organiserades så att paren skulle komma fram i rätt ordning.

– Vi har en lista att gå efter när vi läser upp namnen så det är viktigt att ordningen är rätt, säger Carolina Lidström.

Det första paret anlände till hotellet vid 16-tiden och därefter var det en jämn ström under drygt en timme.

Det är alltid roligt att framför allt titta på alla vackra balklänningar. Jag kan konstatera att i år är det spets som gäller och att färgen framför andra är blekrosa. Två klänningar stack ut och det var systrarna Beatrice och Amanda Wallins neonfärgade skapelser.

Sedan balvärdarna hälsat alla välkomna följde mingel innan alla kunde sätta sig till bords och inta en tre-rätters middag.

Mannen i Grytsjö hittad vid liv av polishelikopter

Grytsjö Den man som saknades i Grytsjö, Vilhelmina, är återfunnen vid liv, rapporterar Missing People och polisen. Han återfanns med hjälp av polishelikoptern.

Mannen i Grytsjö, Saxnäs, ännu försvunnen

GRYTSJÖ Polisen söker sedan igår kväll efter en försvunnen man i Grytsjö, som ligger mellan Saxnäs och Blaikliden i Vilhelmina kommun. UPPDATERING: Mannen hittad vid liv,...
Reportage
Opinion
Behöver du hjälp?


Sport