Torsdag 13 augusti 2020

Lokaltidningen

"Vi ställer inte in, vi ställer om", säger Helena Nilsson, Trolltrumman i Tärnaby. Hon är en i Kulturakademins arrangörsstab som står bakom Kulturveckan. Foto: KRISTINA SANDIN

Kulturvecka pågår i Tärnaby

Just nu pågår Kulturveckan i Tärnaby. Ett av de återkommande arrangemangen i inlandet som inte ställt in i sommar på grund av pandemin.

Tärnaby · Published jul 22, 2020 at 15:15

– Vi ställer inte in, vi ställer om, säger Helena Nilsson, Trolltrumman i Tärnaby, som är en av personerna i arrangörsstaben i Kulturakademin. Det innebär att det är förköp till alla arrangemang och vi tar inte emot fler än 50 personer.

I inledningen på Kulturveckan har det varit fjällblues och musik på Udden i Tärnaby.

I kväll är det Fjällbrygd, musik- och berättarafton med bland annat medverkan av författarna Mikael Niemi och Göran Lundin.

I morgon är det författarkväll med Göran Lundin och Erik Segerstedt, som presenterar boken Konsten att läsa. Båda arrangemangen på Udden i Tärnaby.

På fredag är det frukostkonsert på Laisaliden och Kulturveckan avslutas i helgen med Open stage på Hemavans fjällstation på lördag kväll och under söndagen sångkonsert som avslutning på Kulturakademins sångläger, också det på Hemavans fjällstation.

Rekordmånga vill till fjälls för att vandra

HEMAVAN Aldrig förr har så många svenskar sökt sig till fjällen för att vandra eller fiska. Antalet sökningar på lediga stugor har ökat med 60 procent hos Svenska...
Min sommarpärla

Märke: International Harvester.

Årsmodell: 1956.

Tillverkad i: USA.

Opinion
Behöver du hjälp?


Sport