Lördag 15 augusti 2020

Lokaltidningen

Jim Aldred, tränare som nu lämnar Lycksele SK. Foto: ERIC NORDLUND/ARKIV

Aldred slutar som LSK-tränare

Jim Aldred, Lycksele SK:s kanadensiske ishockeytränare, lämnar klubben bara två veckor före division 2-premiären.

LYCKSELE · Published sep 11, 2019 at 16:50

Jim Aldred, som förutom att jobba på hockeygymnasiet varit tränare för både A-laget och J18-laget, säger till VK:s och Folkbladets gemensamma sportbilaga att han trivs i Lycksele, men väljer att inte återkomma på grund av familjeskäl.

Han har stora frasmgångar under sitt år i Lycksele; J18-laget vann serien och Lycksele SK:s seniorlag – i stort sett samma spelare – tog sig upp i divison 2.

Nu tar Nild Filip "Nille" Arvefeldt över laget tillfälligt, som tidigare funnits på hockeygymnasiet och också varit träanre i Lycksele, men som nu bor i Umeå. Tanken är dock att en mer permanent lösning ska hittas.

Lycksele SK har division 2-premiär hemma mot Clemensnäs den 25 september. J18-laget har premiär veckan före, den 21 september, mot Kiruna IF och möter Piteå HF dagen efter.

Motionslopp för cyklister på grus

STORUMAN I söndags kördes det allra första Storuman gravel som är ett cykellopp längs grusvägar kring byn Ensamheten. På grund av coronapandemin tvingades arrangörerna begränsa...

Från katastrof till turistinvasion

Saxnäs I våras var Ingela Danielsson, vid Marsfjäll Mountain Lodge, förtvivlad över situationen med alla avbokningar på grund av pandemin. Nu ser det betydligt ljusare ut. – Vi...
Min sommarpärla

Märke: Cadillac Coupe de Ville

Årsmodell: 1962.

Tillverkad i: USA.

Opinion
Behöver du hjälp?


Sport