Tisdag 26 januari 2021

Lokaltidningen

Bombskyddet på väg till Lycksele, misstänkt sprängmedel hittat

Polisens bombtekniker från Stockholm är på väg till en by norr om Lycksele. Misstänkt sprängmedel har hittats.

LYCKSELE · Published jan 2, 2020 at 19:20

Det är SVT Västerbotten som berättar om händelsen. Larm kom in till SOS efter klockan 18 ikväll. Sprängmedlet ska finnas i en bostad och bombtekniker från Stockholm ska undersöka vad det handlar om.

– Vi tar alltid det säkra före det osäkra vid sådana här tillfällen, därfär är bombskyddet tillkallat, säger Elisabeth Glaas, kommunikatör vid Västerbottenspolisen, till SVT Nyheter Västerbotten.

 

Fler nyheter från Lycksele och södra Lappland

Lasarettsmaten lagas i Lycksele

LYCKSELE Lycksele lasarett får behålla mat lagad i det egna köket. Det skriver majoriteten i landstinget, S, V och MP, i ett pressmeddelande.
Lokaltidningen rekommenderar

Dorotea har fått en ungdomskonsulent

Dorotea Sedan den 1 december arbetar Matilda Söderberg som ungdomskonsulent i Dorotea. Hon ska ta tillvara på ungdomarnas intressen och verka för att de ska få mer inflytande i...

Nu köper kommunen Köpmannen

LYCKSELE Lycksele kommun köper tillbaka kvarteret Köpmannen från Cityfastigheter för 500 000 kronor. Det meddelar Lycksele kommun i ett pressmedelande.

Ny chef för Lycksele BB

LYCKSELE I måndags tillträdde Erik Bergqvist från Lycksele tjänsten som avdelningschef för obstetrik och gynekologi på Lycksele lasarett. – Det känns jättebra. Det finns inget...
Läs om
Reportage
Opinion
Behöver du hjälp?


Sport
Referat