Söndag 24 oktober 2021

Lokaltidningen

Medlemmarna i PRO Malå njöt av surströmming i samband med årsmötet. Foto: ERIC NORDLUND/ARKIV

Sören Blom omvaldes som ordförande för PRO Malå

MALÅ · Published sep 24, 2021 at 10:15

Efter covidtiden har vi äntligen kunnat träffas, den 14 september, för att hålla årsmöte. Det startade med parrntation för medlemmar som lämnat oss, med en dikt som Sören Blom läste.

Sören Blom omvaldes också som ordförande för PRO i Malå. Omval också av sekreterare Anneli Bergström, kassör Harriet Österlund, och deövriga ledamöterna Åke Wallgren, Margaretha Johansson och Göran Forsell. Nyval till styrelsen blev det av Vega Hultin. Britt-Marie From och Fred Lindström avtackades för trogen tjänst.

Efter årsmötet åt vi surströmming och allt som hör till. Vi är glada att äntligen kunna träffas och prata.

Det beslutades att starta verksamheten med våfflor på Miklagård i oktober, och det blir julgröt i slutet av november.

Fler nyheter från Södra Lappland
Lokaltidningen rekommenderar

Vandring för världens barn

LYCKSELE Idag bönevandras det för världens barn i Lycksele. Lycksele kyrka hålls också öppen med tanke på det nyligen inträffade våldsdådet.

VIDEO: Tävlar i nordens största trampolinturnering

FREDRIKA Melvin Thorén, 15 år från Fredrika, har nyligen vunnit en kvaltävling i Flip Games som är nordens största trampolinturnering.

Tandvården tror inte på samordning

SÖDRA LAPPLAND Chaim Zlotnik, ordförande i Sveriges Tandläkarförbund, ser många fördelar med samverkan, men att bli en del av hälsa och sjukvård vill han inte. Men anser att...

Nu får tänderna ta plats

SÖDRA LAPPLAND Nya arbetsmetoder. Bättre samspel mellan olika aktörer. Effektiva system som kommunicerar med varandra. Framtidens vårdmodell kan bygga på en samordnad modell där även tandvården ingår.
Läs om
Reportaget
Opinion
Behöver du hjälp?


Sport
Sportkrönika