Lördag 4 juli 2020

Lokaltidningen

PRO Sorsele bjöd på palt och polisinformation

SORSELE · Published mar 6, 2020 at 14:15

PRO Sorsele arrangerade Paltfest den 19 februari. 67 hungriga medlemmar fick sitt lystmäte på palt tillfredsställt på Folkets hus i Sorsele. Omkring 200 paltar gick åt som smör i solsken, paltar som knådats med kärlek och omsorg av frivilliga PRO-medlemmar.

PRO-kören underhöll med sång under ledning av nyrekryterade körledaren, tillika kantorn, Denny Kraft-Fängström.

Lagom till kaffet anlände polisen som informerade om risker och olika bedrägeriförsök, riktade mot speciellt äldre via internet samt telefon.

Polisen poängterade att varken banker eller polis begär att man skall lämna bankkoder eller bank-id via e-mail, sms eller muntligt per telefon. Under informationen framkom att några av våra medlemmar utsatts för sådana försök.

Dagen avslutades med ett stort riktat tack till PRO:s outtröttliga festkommitté, som återigen arrangerat, dukat och servat och slutligen tog hand om disk och städning.

Hästveckans framtid

LYCKSELE När arrangörerna för Hästveckan inte orkar längre finns det unga nya krafter som är redo att ta över. Haley Nystedt är en av dem och ser fram emot att arrangera en egen...

Drönarna flyger närmre

ÅSELE Allt började med en etablering av vindkraft i södra Lappland, vilket ledde till att Åsele nu är delaktig i ett forskningsprojekt för samhällsnyttiga drönare. Arbetet med...

Eldningsförbudet upphävs

INLANDET Eldningsförbudet i södra Lappland upphävs efter ett möte med länsstyrelsen.
Reportage
Opinion
Behöver du hjälp?


Sport