Söndag 20 januari 2019

Lokaltidningen

Inger Johansson, Kerstin Forsman och Karin Sjödin under PRO:s modevisning i Lycksele. Foto: JEANETTE KARLSSON

Modevisning med PRO

LYCKSELE · Published okt 29, 2018 at 06:15

I samarbete med Lycksele HjärtLungförening och Reumatikerförbundet Lycksele bjöd PRO Lycksele in till höstens modevisning. De medverkande företagen var alla hemmahörande i Lycksele.

Höstens mode, från sportkläder, ytterplagg, festblåsor och skodon visades. Även hur man kan lägga en make-up demonstrerades.

Mannekängerna, som kom från de medverkande föreningarna, förde sig på catwalken som om de aldrig gjort annat. Från publiken hördes allt emellanåt sus av förtjusning när mannekängerna visade upp de olika plaggen. Det som visades på catwalken fanns också tillgängligt för hugade spekulanter att inhandla vid senare tillfälle.

Ett festligt arrangemang som inramades av John-Erik Haraldssons musik.

De som arbetade i köket gjorde ett föredömligt arbete under ledning av köksmästare Gunni Bildström. Efter modevisningen serverades kycklingsallad, kaffe och en kaka. Allt gick åt som smör.

Arrangemanget avrundades med lottdragning med priser skänkta av olika företag. Högvinsten, en fruktkorg, kom även denna gång från en av stadens livsmedelsbutiker.

Ordförande Marika Lindgren avslutade med att tacka medverkande föreningar, företag samt den månghövdade publiken som letat sig till oss denna vackra höstdag.