Lördag 11 juli 2020

Lokaltidningen

Ingemar Sandström, länsordförande i SPF, framför här Elvis-låtar hos SPF i Åsele. Foto: GUNVÅR BÄCKSTRÖM

Länsordförande bjöd på Elvis-låtar hos SPF i Åsele

ÅSELE · Published mar 6, 2020 at 09:15

Inte alla årsmöten avslutas med lunch och musikunderhållning av SPF:s distriksordförande Ingemar Sandström, som är en suverän Elvis Presley-tolkare. Han inte bara berättade om Elvis utan både sjöng och spelade hans låtar – ljuvt, svängig och rockigt. Det ryckte i dansfötterna!

Under årsmötet svingade han ordförandeklubban och då SPF Seniorerna Klippan i Åsele är en stabil förening avgick endast två personer: Siv Bragmo, som i åtta år varit med i valberedningen, och Martin Markusson, som gjort ett gott arbete i styrelsen under flera år med bland annat lotteriförsäljningen. Men dessa seniorer kommer inte att lägga sig på sofflocket.

Arne Johansson valdes därför som ett nytt tillskott i valberedningen och Birgit Ahlqvist som ny styrelseledamot och lotterna kommer Karin Danielsson att sälja.

Bengt Jonsson, omvald ordförande, såg med glädje fram emot att tillsammans med de kunniga styrelseledamöterna leda föreningen.

Sorsele renar avloppsvattnet från läkemedel

Sorsele Sorsele kommun har fått drygt 3,1 miljoner kronor från Naturvårdsverket för en testanläggning för att rena avloppsvattnet från läkemedelsrester. – Pengarna är välkomna....

Statligt bidrag mot social isolering

LÄNET Regionala och nationella åtgärder har genomförts för att minska ensamheten hos de äldre som orsakats av den sociala distanseringen. Nästa onsdag är sista dagen för...

Egenprovtagning i länet med start måndag

Länet Från och med måndag 13 juli kan den som vill testa sig själv för covid-19 i Västerbotten.
Min sommarpärla

Märke: Scania LS 110.

Årsmodell: 1972.

Tillverkad i: Södertälje.

Opinion
Behöver du hjälp?


Sport