Tisdag 19 februari 2019

Lokaltidningen

Bo Beverlöv underhåll besökarna, som kom från Norsjö, Malå, Jörn och Lycksele. Foto: ULLA FRANK

HjärtLungföreningar på trettondagsfest i Malå

MALÅ · Published jan 23, 2019 at 17:15

Medlemmar från HjärtLungföreningarna i Norsjö-Malå, Lycksele och Jörn träffades traditionsenligt på Malå Hotell för middag med dans på trettondagsafton, den 5 januari.

Ordförande Hervor Johansson hälsade cirka 130 personer varmt välkomna. Efter att alla avnjutit en god middag blev det full fart på dansgolvet när Bo Beverlöv spelade upp. Atmosfären vittnade om att alla tyckte det var trevligt att träffas igen.

I pausen, i samband med fikat, kunde de som vunnit på sin lott hämta sina vinster. Ordförande Berit Lindström, Jörn, och ordförande Connie-Marie Rudolfsson, Lycksele, tackade för denna årliga inbjudan, som ger en fin gemenskap mellan föreningarna.

Från Lyckseleföreningen aviserades om deras vårfest i maj dit alla HjärtLungföreningar i länet är välkomna. Med önskan om ett fortsatt gott nytt år skildes gruppen åt i den kalla januarinatten.

Lyckselerestaurang fick utmärkelse för viner

LYCKSELE Munskänkarna i Lycksele har delat ut utmärkelsen Årets vinkrogar till Restaurang 64 grader på Hotell Lappland, för andra året i rad. – Det är kul att det finns en bra...

Snowboard het sport i Klimpfjäll

Klimpfjäll Nu i veckan drar den stora vinter- och sportlovssäsongen i gång runt omkring på våra skidanläggningar i inlandet. I Klimpfjäll är man förberedd och från och med denna...

Polisen nöjda med skoteråkarna i Västerbotten

INLANDET Hos polisen är man i stort sett nöjd med hur skoteråkarna beter sig. Däremot har polisen märkt av en restriktivare hållning hos markägare.

Skogsbolag ställer in jakt

Inlandet I förra veckan ansökte Sveaskog, Holmen och SCA gemensamt om skyddsjakt på älg i Storuman, Lycksele och Åsele kommuner. Av de önskade 70 älgarna beviljade länsstyrelsen bara 20...