Lördag 4 juli 2020

Lokaltidningen

HjärtLung Lycksele på solresa till Gran Canaria

LYCKSELE · Published feb 3, 2020 at 15:15

Den 11 Januari åkte en grupp av Lyckseles HjärtLung-medlemmar på en önskeresa till Gran Canaria och bodde på lyxiga Gran Canaria Princess på Playa Ingles. Hotellet hade stora fina rum, utrustade med vattenkokare, och alla rum hade balkong i soligt läge.

Hotellet erbjöd sex olika gratisaktiviteter varje dag, för de som ville ha ett avbrott i solandet. På den tv som fanns på rummet kunde man varje dag se SVT1. Varje kväll kunde man dessutom njuta av livemusik. Ville man få en stunds inre ro fanns Svenska Kyrkan bara en liten bit från hotellet. 

Utbudet av mat går inte att beskriva. Det var extremt mycket mat och väldigt god mat. Allas magar fick säkert mera än de behövde. Ordspråket "man äter lika mycket med ögonen som munnen" stämde ypperligt in på förrätter, huvudrätter och efterrätterna.

Efter en veckas behövlig avkoppling och laddning av kroppens batterier var det så dags för hemfärd. En mycket givande semester tillsammans med trevligt umgänge var så tillända. Önskemål kom redan på hemresan, när blir det en repris?

Hästveckans framtid

LYCKSELE När arrangörerna för Hästveckan inte orkar längre finns det unga nya krafter som är redo att ta över. Haley Nystedt är en av dem och ser fram emot att arrangera en egen...

Drönarna flyger närmre

ÅSELE Allt började med en etablering av vindkraft i södra Lappland, vilket ledde till att Åsele nu är delaktig i ett forskningsprojekt för samhällsnyttiga drönare. Arbetet med...

Eldningsförbudet upphävs

INLANDET Eldningsförbudet i södra Lappland upphävs efter ett möte med länsstyrelsen.
Reportage
Opinion
Behöver du hjälp?


Sport