Söndag 24 oktober 2021

Lokaltidningen

Lasse Jansson, Anki Jansson, Ingrid Kårefalk och Berit Lindahl belönades med blommor av SPF i Åsele. Foto: Foto: INGRID ENGSTRÖM

De avtackades med blommor

ÅSELE · Published sep 30, 2021 at 13:30

Så var det äntligen årsmöte för SPF i Åsele, som kommer att fira 40 år med en jubileumsmiddag i höst.

Bengt Jonsson, som omvaldes som ordförande, informerade om det nu pågående projektet för att motverka ofrivillig ensamhet och som vänder sig till alla över 65 år i kommunen. Medel från Socialstyrelsen gör att en massa trevliga aktiviteter pågår fram till årsskiftet.

Valen till styrelsen flöt på galant med tre nyval, Karin Borgén, Margareta Hansson och Ture Ekegerd. Ny ledamot i valberedningen blev Anna-Stina Uddeby.

Lasse Jansson, Anki Jansson, Ingrid Kårefalk och Berit Lindahl fick blommor, då de lämnade sina uppdrag, som de innehaft med den äran.

Ja, som vanligt hög stämning, god lunch och spännande nya månader att se fram emot.

Fler nyheter från Södra Lappland
Lokaltidningen rekommenderar

Vandring för världens barn

LYCKSELE Idag bönevandras det för världens barn i Lycksele. Lycksele kyrka hålls också öppen med tanke på det nyligen inträffade våldsdådet.

VIDEO: Tävlar i nordens största trampolinturnering

FREDRIKA Melvin Thorén, 15 år från Fredrika, har nyligen vunnit en kvaltävling i Flip Games som är nordens största trampolinturnering.

Tandvården tror inte på samordning

SÖDRA LAPPLAND Chaim Zlotnik, ordförande i Sveriges Tandläkarförbund, ser många fördelar med samverkan, men att bli en del av hälsa och sjukvård vill han inte. Men anser att...

Nu får tänderna ta plats

SÖDRA LAPPLAND Nya arbetsmetoder. Bättre samspel mellan olika aktörer. Effektiva system som kommunicerar med varandra. Framtidens vårdmodell kan bygga på en samordnad modell där även tandvården ingår.
Läs om
Reportaget
Opinion
Behöver du hjälp?


Sport
Sportkrönika